Rólunk

Naninski
Ámik János Krisztián
Naninski

Előadóművész, táncos és koreográfus.
25 év szakmai tapasztalat a táncos-, előadói és színpadi világban. Egészen 4 éves korától a tánc szerelmese, kezdve a balettművészettől, modern táncokon és sportokon keresztül, egészen a break tánc és az akrobatika világáig. Sok művészeti intézményben tanulta a különböző stílusokat, amely később hozzájárult a saját egyedi stílusának a kialakulásához. A színészkedés sem állt távol tőle, hiszen gyerek korában is már paródiákat készített, később színházakban is dolgozott táncosként. Több felállásban is tevékenykedett koreográfusként és csapattagként, például első saját break csapata az East Side Enemy, amely később Abovo Crew néven a Csillag Születik legjobb 24 előadója között szerepelt. Később a Folk'n'Break táncegyüttes tagjaként tevékenykedett, amellyel rengeteg fellépést tudhat maga mögött az országon belül és nemzetközi szinten is. A street workout sportban is jeleskedett, országon belüli díjakat is begyűjtött és a Nyír1Flow csapat tagjaként versenyzett. Számos külföldi helyszínen is megmutatta már színészi és táncos tudását, például: Románia, Lengyelország, Szlovákia, Franciaország, Dubai. Később a cirkusz világa is teljesen magával ragadta, így a már korábban is a zsonglőrködés iránt érdeklődő táncos újabb előadásokat és egy saját karaktert álmodott meg. Így született meg Naninski, aki a gyerekek és felnőttek nagy nevettetőjeként állt újra színpadra a Naninski Show című előadással. Ezután unokatestvére is csatlakozott ehhez az új műfajhoz, mostmár közösen is gyártanak lenyűgöző műsorokat.

Figaro

Csernyik Viktor

Figaro

Előadóművész, akrobata, street workout atléta.
A mozgás egész gyerekkora óta kíséri, 5 éves korában ismerkedett meg a szertornával, amely egy nagyon jó alapot adott a későbbiekhez. Ezután évekig a break tánccal foglalkozott, ahol már egy csapatban dolgozott unokatestvérével, Ámik Jánossal. Rengeteg fellépést tudhadtak már ekkor is maguk mögött. Ezután a streetball és a freestyle kosárlabdában fejlesztette tudását. A kaszkadőrködést is kipróbálta egy film keretein belül. 2014 óta a street workout sportban tevékenykedik, 2016 óta számtalan arany-, ezüst-, és bronzéremmel is büszkélkedhet, amelyeket országos versenyeken nyert el, de néhány külföldi versenyen is megfordult a Nyír1Flow nyíregyházi street workout csapat színeiben. Akrobatikus sportoló lévén nagyon közel került hozzá a cirkuszi akrobatika is. Így adott volt az ötlet a közös műsorra. Figaro néven csatlakozott Naninski előadásaihoz, amiből egy dinamikus duo produkció alakult ki. Ebben a felállásban már rengeteg fellépésen vannak túl itthon és külföldön is.

Unokatestvérek lévén gyerekkoruk óta együtt táncoltak, szórakoztatták a családot kisebb műsorokkal, amely az összeszokottságot és összhangot nagyban megalapozta. Folyamatosan az évek során mindig együtt sportoltak, edzettek, gyakoroltak, így mindig megmaradt a közös érdeklődés. A végleges formáció 2018-ban jött létre, amikor egybegyúrták az összes tudásukat, és megszületett a Naninski és Figaro.

Naninski és Figaro

Ki Naninski és Figaro?

Naninski és Figaro két különböző, de mégis nagyon hasonló karaktert jelenít meg. Naninski a mindig vidám és szórakozott figura, megnevetteti az ügyetlenségeivel és vicces trükkjeivel a közönséget. Az összeszedetlensége mindig Figaro felbosszantását eredményezi. Figaro a mindig komoly bajuszos alak, nem nézi jó szemmel, ha "nem megfelelő módon zajlanak" a műsorszámok. Haragosan néz Naninskira, megpróbálja összeszedni a műsor menetét, de az mindig botrányba torkollik, ami humoros jeleneteket és nagy nevetést okoz a nézők számára. Az egyes blokkok végére és a fináléra a két karakter végül mégis szenzációs előadást produkál, mivel a közös végső céljuk a közönség szórakoztatása, amit mindennél előbbre helyeznek.

Miért válassz minket?

Akrobatikus táncos elemek, zsonglőr mutatványok, humor és nevetés minden mennyiségben! A közel 20 éves tapasztalat mindig garancia a sikerre! A látványos és szórakoztató -akár személyre szabott- műsoraink minden rendezvényen megállják a helyüket, és minden korosztály számára fantasztikus élményt nyújtanak. Mindig új műsorelemekkel és komplett előadásokkal bővítjük a repertoárunkat. Műsoraink az év minden napján elérhetőek és megrendelhetőek! A jó hangulat és nevetés garantált!


Műsoraink az év minden napján elérhetőek és megrendelhetőek!


AI Website Maker